(036) 521 16 90 info@kf-zakelijk.nl Contactformulier

Schadeherstel

Wij regelen snel uw schadeherstel

Rijdt 1 van uw berijders schade, dan moet er natuurlijk snel een oplossing komen. Niet alleen de schade moet hersteld worden. Vervangend vervoer is in de tussentijd wel zo prettig. En hoe zit het met de beschadigde auto, kan die gehaald en gebracht worden?

Met maar 1 telefoontje zet u alles in gang

Bij Koops Furness Zakelijk hoeft u zich over schade echt geen zorgen te maken. U regelt alles met 1 telefoontje naar ons team of onze schademeldlijn, (0800) 55 44 333. Een snel herstel, vervangend vervoer en haal- en brengservice worden dan meteen in gang gezet.

Echte schadespecialisten

Het schadeherstel is in goede handen bij onze vakbekwame collega's van Koops Furness Schadeherstel. Ieder voertuig, hoe klein of groot ook, wordt door deze schadespecialisten onzichtbaar hersteld. Bovendien heeft Furness Schadeherstel meer dan 50 service- en schadeherstelwerkplaatsen. Er zit er dus altijd 1 bij uw berijder in de buurt.

Eigen haal- en brengservice

Lukt het niet om het voertuig zelf af te leveren, dan komt onze haal- en brengservice goed van pas. En terwijl de schade wordt hersteld, zorgen wij ook nog voor vervangend vervoer. Het maakt daarbij niet uit of u een personenauto, een truck of een ander bedrijfsvoertuig nodig heeft. Door het grote dealer- en servicenetwerk van Koops Furness is eigenlijk alles mogelijk.